Mine musikinteresser

Her vil jeg fortælle om mine musikinteresser bl.a. korsang, visesang, harmonikaspil, musikkurser m.m., interesser jeg er så heldig at have fælles med min kone, Irene.
F.eks. var jeg 4 uger på Uldum højskole i september 2002 på det kursus, der hedder Folk, Folkemusik, Folkelig Musik. - Og det var jeg igen i september 2003 og i september 2005.
Hvad man kan opleve der kan man se på
www.musikkursus.dk.
Der kan man også finde link til en lang række andre musiksider.

Noget af det jeg bruger meget tid på er Visens Venner Østsjælland, hvor jeg er medlem af bestyrelsen og også vedligeholder hjemmesiden www.visensvenneroest.dk.
Jeg er en af musikerne, der spiller til viserne, men synger også meget gerne viser selv. Desuden bruger jeg meget tid på at sørge for at vi har noder i de rigtige tonearter. Jeg bruger programmet MusicTimedeluxe, som jeg har arbejdet med siden 1992, da jeg fik min første computer.

Og jeg er med i den lokale pensionistrevy hvor jeg både synger og spiller med i sketch og nu også er instruktør.

Og her skal også være lidt om de melodier jeg begyndte at lave efter mit møde med Grethe Hansen og hendes tekster, i foråret 2002.
Her finder du noden til Hr Ingolf i PDF
Lyt til eksempler.

Mere om Grethe kan findes på hendes hjemmeside Grethes Gemmer hvor hun skriver om sine interesser og præsenterer nogle af sine tekster

Her er tre af de melodier jeg har lavet til Grethes tekster:


Min melodi til Grethe Hansens tekst: "Sjælevenner".

Melodien "Forårstegn" er udarbejdet i korarrangement af H. C. Jensen og kan høres her:
Og her "Forårstegn" uden arrangement:

Og melodien til visen: "Motorvejen" kan høres her:


Opdateret d. 27.8.2018