Lidt om mig selv

Mit navn er Kurt Andersen og jeg bor i Kongsted i Rønnede kommune. Jeg er født i 1937 og er således ved at være en ældre årgang. - men forhåbentlig en af de gode!

Som barn voksede jeg op på et lille landbrug i Sydsjælland.

Jeg var landbrugsmedhjælper fra jeg gik ud af skolen som fjortenårig og til jeg var 21 år kun afbrudt af et ophold på Brøderup ungdomsskole i vinteren 1952 - 53 og et ophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup i vinteren 1956 - 57.

Det meste af mit arbejdsliv har været inden for plastindustrien, hvor jeg var arbejdsleder det meste af tiden. I mange år var det sprøjtestøbning jeg beskæftigede mig med og de sidste år var det extrudering af profiler, der var opgaven. Og de sidste tre/fire år arbejdede jeg med produktionsregistrering på EDB, - en opgave jeg syntes var utrolig spændende.

Mit fritidsliv var i de unge år handlede mest om gymnastik og jeg har været aktiv både som leder og som bestyrelsesmedlem bl.a. som formand i Sædder Idrætsforening i begyndelsen af tresserne.

Senere kom jeg med i politisk organisationsarbejde for Socialdemokratiet, og var også indvalgt i Køge Byråd fra 1978 til 1985, hvor det var skole og kulturområdet jeg beskæftigede mig med.

I midten af 85 trådte jeg ud af byrådet som en konsekvens af at jeg flyttede til Ringsted kommune.

Jeg har efter 85 været med i politisk organisationsarbejde både i Ringsted kommune og Ringstedkredsen og også her i Rønnede kommune, hvor vi har boet siden 1991.

Efter byrådsperioden har jeg lagt mere vægt på fritidsinteresser hvor spillemandsmusik og korsang har fået en fremtrædende plads. Og senere også Visens Venner og som det sidste nye har jeg medvirket i vores lokale pensionistrevy.


Tilbage

 

Opdateret d. 8.8.2007