Bergen

Turen fra Tvedestrand til Bergen tog vi i to etaper men en overnatning Grungedal nær Haukeligrend og videre over Odda hvorfra vi kørte langs kysten til Utne og videre til Jondal. Det var en strækning hvor man dyrkede frugt på de stejle skrænter. Da vi passerede var det tid for moreller og i utallige boder langs vejen, var det muligt at købe moreller og jordbær

Efter Haukeligrend kører man op i ødemarken og gennem adskillige tuneller. Det er et imponerende antal tuneller, der er bygget og det gør det jo meget nemmer at komme fra sted til sted, men til gengæld går man glip af den storladne natur, mens man kører igennem.
Låtefossen. - Billederne taler vist for sig selv
Med færge fra Jondal til Skutevik men flotte farver og udsigter.
Grimen Camping lige ned til en badesø blev vores base de næste tre dage og vi tog med bus til bergen den ene dag. Og det første foto fra Bergen viser en statue af Edvard Grieg.
Flot anlæg og statue afOle Buhl.
Storetorv og Fisketorvet, hvor der ud over alle mulige slags fisk, også var loppemarked med alt mellem himmel og jord.
Udsigten over havnen kunne vist ikke være flottere end den dag vi var det. At være tre dage i Bergen og omegn i strålende solskin må vist kaldes held.
Bryggen med de gamle træbygninger, der næsten er bygget sammen. Og Rosenkrantqtårnet og Bergenhus, et gammelt fæstningsanlæg.
Tilbage til ferie 2003


Opdateret d. 20.8.2007