Og sådan boede vi - og lidt mere fra turen hjemad

Der er mange måder at holde ferie på og bo på, mens man holder ferie. Nogen har campingvogn eller måske en båd. Andre bor på vandrerhjem eller i telt. Vores foretrukne måde er campinghytter som vi finder efterhånden som vi kommer frem. - Vi har et lille telt med for en sikkerheds skyld - og de følgende billeder er fra de forskellige steder vi boede i år, og lidt flere udsigter fra turen.

Første billede er fra Tolne camping, som dog var bestilt hjemmefra. Næste hytte er på campingpladsen i Grungedal i Norge. Der kom en byge da vi flyttede ind så vi savnede verandaen. Men man kan ikke få alt for 250 nkr.
Udsigten fra Grimen camping ca. 15 km. fra Bergen
Og her er hytten vi boede i. Et rækkehus, men kun lidt snorken kunne høres fra nabohytten. Og næste billede var bare sådan en udsigt vi måtte have med da vi var på farten videre mod hardangervidderne.
Men for at komme frem må man ofte sejle med færge, men de sejler tit og 80 kr. for en tur, så det er ikke noget problem.
Turen over Hardangervidderne kan være meget forskellig alt efter hvordan vejret er. - Vi havde flot vejr med lidt blæst i år
Den næste overnatning havde vi i hytte på Kvanhøgd turiscenter i Golfjeldet. Og den sidste overnatning syd for Halden var på Langholmen turist og fritidscenter. Den var lidt dyr, men alt var optaget på Frederikssten i Halden, hvor vi før har overnattet.
Og så var det færgen Helsingborg - Helsingør og udsigt til Kronborg.
Og dejligt at komme hjem efter 16 dage med masser af gode oplevelser.
Tilbage til ferie 2003
Opdateret d. 20.8.2007