Velkommen til reportager fra 2003.
På denne side er nogle korte oplæg til siderne, som du finder ved at klikke på linkene.
Tolne Camping
Sommerferien i år startede med en uges ophold i det nordlige Jylland og hjemmefra havde vi bestilt en hytte på Tolne Camping og det kom vi bestemt ikke til at fortryde. Det viste sig at være det dejligste naturområde man kan tænke sig. Og fine forhold og stor hjælpsomhed fra værterne med hensyn til at fortælle, hvor man kan finde seværdighederne i området.

Tolne Bakker
At det var voldsomme kræfter der var på spil da det danske landskab blev dannet, kan man se mange steder i landet hvor åse og slugter viser hvor isen har formet landet. Andre steder f.eks. Mols Bjerge eller egnen omkring Rebild har formationer af bakker og dale, der går direkte over i det flade land. Tolne Bakker er sådan et bakkeområde hvor man i klart vejr har udsigt ud over hele Nordjylland fra bakketoppene og billederne på denne side viser den natur vi mødte her.
Med til historien om vores oplevelser hører også, at vi var på Skagenfestival et par dage og havde nogle gode musikalske oplevelser og også fik badet i Vesterhavet.

Tvedestrand 2003
Næste etape på ferieturen var færge fra Frederikshavn til Oslo (8,5 time, men til mindre end halv pris i forhold til Hirtshals - Kristiansand) og derefter biltur ca. 230 km. til Tvedestrand, hvor vi skulle på familiebesøg.

Bergen 1
Turen fra Tvedestrand til Bergen tog vi i to etaper men en overnatning Grungedal nær Haukeligrend og videre over Odda hvorfra vi kørte langs kysten til Utne og videre til Jondal. Det var en strækning hvor man dyrkede frugt på de stejle skrænter. Da vi passerede var det tid for moreller og i utallige boder langs vejen, var det muligt at købe moreller og jordbær

Bergen 2

Dette er anden del af reportagen fra vores tur til Bergen.
Send en kommentar
Opdateret d. 28.11.2015